httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39332] - mod_cgid does not work with worker MPM on Solaris
Date Mon, 24 Apr 2006 05:21:46 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39332>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39332





------- Additional Comments From masaoki@techfirm.co.jp  2006-04-24 05:21 -------
My former message was not correct.  The thing now changes that it sometimes 
happens, not always.
In my v20z Solaris 10 x86 (amd64) box, the apache 2.2.2 sometimes fails to 
launch the CGI.  When I added some debug codes inside sock_read()/sock_write() 
inside mod_cgid.c, the order of read/write sometimes changes, which causes 
SIGSEGV inside cgid server.
I now guess this may be a Solaris fault because my v20z box has 2 dual core 
processors (total 4 cores), which can cause a race condition inside the 
multithreaded kernel.
I created a patch to fix this problem.  This is a passive approach in order to 
avoid the Solaris suspicious behavior, but works fine.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message