httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10166] - HTTP/1.1 proxy requests made even when client makes a 1.0 one
Date Wed, 15 Mar 2006 13:29:47 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10166>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10166


taras.yura@softsky.com.ua changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|CLOSED                      |REOPENED
         Resolution|INVALID                     |




------- Additional Comments From taras.yura@softsky.com.ua  2006-03-15 13:29 -------
Our server uses Apache Lenya as CMS, Apache Tomcat as servlet container and
Apache 1.3.33 to map urls. We use mod_proxy to rewrite requests from /[some_url]
to /lenya/live/[someurl] (Lenya can't do it itself).

<VirtualHost **.**.**.**:80>
        ServerName www.[servername].net
        DocumentRoot /usr/local/apache/htdocs2
        ProxyPass               /                
http://jk.[servername].net/lenya/live/
		ProxyPassReverse        /                 http://jk.[servername].net/lenya/live/
        CacheRoot               /usr/local/apache/var/cache
        CacheSize               10
        CacheGcInterval         1
        CacheMaxExpire          4
        CacheDirLevels          4
        CacheForceCompletion    80
        CacheDirLength          2
        NoCache                 *
</VirtualHost>

If I configure my browser to use HTTP/1.1, sometimes blank pages appear:
access_log:
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:06:49:02 -0500] "GET /lenya/live/testimonials.html
HTTP/1.1" 200 8753
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:06:49:02 -0500] "GET /testimonials.html HTTP/1.0"
200 8733
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:06:49:03 -0500] "GET /lenya/live/contacts.html
HTTP/1.1" 200 7138
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:06:49:03 -0500] "GET /contacts.html HTTP/1.0" 200 0


I've recompiled mod_proxy with applying above diff and all works for now:
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:07:19:04 -0500] "GET /lenya/live/css/page.css
HTTP/1.0" 200 7176
**.**.**.** - - [15/Mar/2006:07:19:04 -0500] "GET /css/page.css HTTP/1.0" 200 7176


Apache was installed from RPM, mod_proxy was compiled later, from Apache 1.3.33
source. I've seen Apache 1.3.34 Changes file and seems this bug isn't fixed there. 

root@ [/usr/local/apache/bin]# ./httpd -V
Server version: Apache/1.3.33 (Unix)
Server built:   Oct 19 2005 13:15:02
Server's Module Magic Number: 19990320:16
Server compiled with....
 -D EAPI
 -D HAVE_MMAP
 -D HAVE_SHMGET
 -D USE_SHMGET_SCOREBOARD
 -D USE_MMAP_FILES
 -D HAVE_FCNTL_SERIALIZED_ACCEPT
 -D HAVE_SYSVSEM_SERIALIZED_ACCEPT
 -D SINGLE_LISTEN_UNSERIALIZED_ACCEPT
 -D DYNAMIC_MODULE_LIMIT=64
 -D HARD_SERVER_LIMIT=2048
 -D HTTPD_ROOT="/usr/local/apache"
 -D SUEXEC_BIN="/usr/local/apache/bin/suexec"
 -D DEFAULT_PIDLOG="logs/httpd.pid"
 -D DEFAULT_SCOREBOARD="logs/httpd.scoreboard"
 -D DEFAULT_LOCKFILE="logs/httpd.lock"
 -D DEFAULT_ERRORLOG="logs/error_log"
 -D TYPES_CONFIG_FILE="conf/mime.types"
 -D SERVER_CONFIG_FILE="conf/httpd.conf"
 -D ACCESS_CONFIG_FILE="conf/access.conf"
 -D RESOURCE_CONFIG_FILE="conf/srm.conf"

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message