httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38123] New: - Apache stops receiving new connetions
Date Wed, 04 Jan 2006 17:13:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38123>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38123

           Summary: Apache stops receiving new connetions
           Product: Apache httpd-2
           Version: 2.0.54
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: d@rsn.bth.se


When Apache was sent the following lines using telnet:

GET / HTTP/1.1
Host: whatever.hostname.com
Expect: %8p


It "hangs" for some period of time, and if this is automated in a script the
server stops accepting new connections for the period of time it takes to
"process" the requests.

As of now I have tested it with version 2.0.54-r31 of Gentoo with the hardened
USE flag turned on and on OpenBSD 3.8 (don't remember the version here though).

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message