httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36006] New: - configure's --with-suexec-userdir=DIR doesn't seem to work
Date Wed, 03 Aug 2005 23:32:35 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36006>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36006

           Summary: configure's --with-suexec-userdir=DIR doesn't seem to
                    work
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.54
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: support
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: ab@purdue.edu


We use "www" instead of "public_html" for the users' directories.  Specifying it with the
configure option 
does not appear to change anything in the includes, Makefiles, or code.  That's not correct
behavior, right?  
Or does it work but I'm not seeing it?  The program did not work when I did that, but the
configure script 
looked reasonably reasonable at first glance.

I went in and defined AP_USERDIR_SUFFIX in the generated include file and compiled a version
that 
worked, so it's a configure problem, not an suexec one.  I'll work around it with a -D for
now, I guess.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message