httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28825] - Installer does not create Apache2 Service on Windows XP
Date Thu, 02 Jun 2005 14:23:24 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28825>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28825


eddiearmeen@yahoo.co.uk changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |ASSIGNED




------- Additional Comments From eddiearmeen@yahoo.co.uk  2005-06-02 16:23 -------
When you installed the msi file did you choose to install to all users or just 
to the current user?

If you installed to all users can you run the install and generate an msi log 
by doing:

msiexec /i apache_2.0.54-win32-x86-no_ssl.msi /L*v apacheMsiInstall.log

and attach the log to the bug?

Also is this xp pro sp 2? 




-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message