httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 21718] - exports.c errors with undeclared functions
Date Mon, 16 May 2005 21:02:35 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21718>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21718





------- Additional Comments From alcol@hotmail.com  2005-05-16 23:02 -------
Hi, please let me to understand something! what I need to do all?

>From time I use Apache 2.0.50 with all 

./configure --enable-deflate --enable-mime-magic --enable-expires --enable-
usertrack --enable-unique-id --enable-ssl --with-ssl=/usr/local/ssl --enable-
http --enable-cgi --enable-cgid --enable-spelling

I taken and compiled OpenSSL for SSL (mod_ssl) but for LDAP really I don't 
arrive to complete all.

Please let me to know all becouse everyone say a comma but not all. I tried 
with 

./configure --enable-deflate --enable-mime-magic --enable-expires --enable-
usertrack --enable-unique-id --enable-ssl --with-ssl=/usr/local/ssl --enable-
http --enable-cgi --enable-cgid --enable-spelling --enable-auth-ldap --enable-
ldap

as said from Joe Orton I taken out --with-apr-util=[...] but it say "error 
mod_ldap requires APR-util to have LDAP support built in". Do I need OpenLDAP 
compiled and installed in my box?. I tried with SUN iPlanet SDK 5.08 LIBs but 
all the parameters, paths and tries ended unsucesfull.

My last conf line with iPlanet SDK was:

./configure --enable-deflate --enable-mime-magic --enable-expires --enable-
usertrack --enable-unique-id --enable-ssl --with-ssl=/usr/local/ssl --enable-
http --enable-cgi --enable-cgid --enable-spelling --enable-auth-ldap --enable-
ldap --with-ldap-include=/home/colosi/ldap/iplanet/include/ --with-ldap-
lib=/home/colosi/ldap/iplanet/lib/ --with-apr=/home/colosi/apache/httpd-
2.0.54/srclib/apr


but ever say that "error mod_ldap requires APR-util to have LDAP support built 
in". Now strangely I don't have dups on variables declarations but only that 
message repeating on every try.

Maybe I gone in panic and out of tries and so got a bit confused!. Is there 
anyone that could off my issue?.





Best regards.





>From: bugzilla@apache.org
>To: alcol@hotmail.com
>Subject: DO NOT REPLY [Bug 21718]  -    exports.c errors with undeclared 
functions
>Date: Mon, 16 May 2005 02:14:52 +0200 (CEST)
>Received: from mail.apache.org ([209.237.227.199]) by mc2-f2.hotmail.com with 
Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Sun, 15 May 2005 17:14:55 -0700
>Received: (qmail 45369 invoked by uid 99); 16 May 2005 00:19:43 -0000
>Received: from ajax-1.apache.org (HELO ajax.apache.org) (192.87.106.226)  by 
apache.org (qpsmtpd/0.28) with ESMTP; Sun, 15 May 2005 17:19:43 -0700
>Received: by ajax.apache.org (Postfix, from userid 99)id 3F9922E2; Mon, 16 
May 2005 02:14:52 +0200 (CEST)
>X-Message-Info: JGTYoYF78jHJQq7Z3zXJxhaep0+38ipnVttkkgXZLqk=
>X-ASF-Spam-Status: No, hits=0.4 
required=10.0tests=NO_REAL_NAME,UPPERCASE_25_50
>X-Spam-Check-By: apache.org
>X-Bugzilla-Reason: CC
>X-Virus-Checked: Checked
>Return-Path: nobody@ajax.apache.org
>X-OriginalArrivalTime: 16 May 2005 00:14:55.0288 (UTC) FILETIME=
[4988DB80:01C559AC]
>
>DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
>RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
><http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21718>.
>ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
>INSERTED IN THE BUG DATABASE.
>
>http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21718
>
>
>chip@force-elite.com changed:
>
>            What    |Removed                     |Added
>----------------------------------------------------------------------------
>              Status|REOPENED                    |RESOLVED
>          Resolution|                            |FIXED
>
>
>
>
>------- Additional Comments From chip@force-elite.com  2005-05-16 02:14 ------
-
>This is a different issue. If you continue to have problems, please do not put
>them into this bug report.
>
>
>The problem is your configure line.  You need to add --with-ldap. Run
>`./srclib/apr-util/configure --help` for a complete list of options.  The main
>configure program passes all of its args to the APR-Util configure.
>
>--
>Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
>------- You are receiving this mail because: -------
>You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message