httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34767] - Apache 2 startup gives unresolved external on HP UX11i with my custom module
Date Sat, 07 May 2005 13:52:12 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34767>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34767





------- Additional Comments From vivekg@noida.hcltech.com  2005-05-07 15:52 -------
A triumphal success, an ecstatic delight, three cheers to Jeff for this...
Following the APR include mechanism, the issue dissapeared and the server was 
finally started as if there were no issues ever on it ;-). Thanks!!!

Any inputs on this part:-
Moreover any pointers on how to build this stuff without DSO on APACHE2.0 as 
there is nothing like AddModule 
modules/myModule/myModuleApache.o in Configuration in Apache 1.3. Earlier just 
after this we used to $ ./configure --prefix=/usr/local/apache then $ make then 
$ make install does rest. But corresponding flags settings in Apache 2.0 for 
this are not very clear to me from the documentation.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message