httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34452] - SSLv3 and keep-alive causes "Page cannot be displayed" in Internet Explorer
Date Thu, 14 Apr 2005 15:37:04 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34452>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34452





------- Additional Comments From eirik.gjesteland@accenture.com  2005-04-14 17:37 -------
For performance reasons (throughput was halfed without keep-alive) the default 
SetEnvIf has been disabled. As 95% of our users use IE, it is not an option to 
use this setting.

We tried to include just SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" ssl-unclean-shutdown, 
but it did not fix the problem.

We have also tried to run without mod_deflate, but that didn't help either.

My full IE version is 6.0.2800.1106.xpsp2_gdr.040517-1325CO with updates 
Q323308, Q832894, Q837009 and Q867801. We have received error reports from 
users with different versions, though.

The full SSL config file is now attached (virtual section included).

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message