httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 33898] New: - Apache 1.3.33 install failed
Date Tue, 08 Mar 2005 10:49:23 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUGˇ
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33898>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED ANDˇ
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33898

           Summary: Apache 1.3.33 install failed
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.31
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Other
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: bluecat@mbf.nifty.com


This problem looks like Bug #33663.

When trying to install MSI binary distribution of apache_1.3.33-win32-x86-no_src.msi
the installer says that installation has been interrupted and nothing has been
installed.
The MSI log file contains the following fragment:

   ...

MSI (c) (E8:28): Skipping action: CCPSearch (condition is false)
MSI (c) (E8:28): Skipping action: RMCCPSearch (condition is false)
MSI (c) (E8:28): Doing action: ResolveServerName
Action start 9:36:36: ResolveServerName.
MSI (c) (E8:28): Creating MSIHANDLE (1) of type 790542 for thread 2088
Action ended 9:36:36: ResolveServerName. Return value 3.
MSI (c) (E8:28): Doing action: SetupCompleteError

   ...

The problem does not appear with Apache 1.3.31, 29, 28, 27.
The OS is Windows XP SP1a, SP2.

Probably,
when the following conditions, the problem appears.

(1)  On [Control Panel] - [System Properties] - [Computer Name] tab -
     [Change] button - [More] button -
     "DNS Suffix and NetBIOS Computer Name" window,
     "Primary DNS suffix of this computer"@field is blank.
 AND
(2)  On [Control Panel] - [Network Connections] - [LocalAreaConnection] -
     [LocalAreaConnection Properties] - [Internet Protocol(TCP/IP) Properties],
     DNS server is blank
 AND
(3)  On [Control Panel] - [Network Connections] - [LocalAreaConnection] -
     [LocalAreaConnection Properties] - [Internet Protocol(TCP/IP) Properties] -
     [Advanced] button - [WINS] tab - "NetBIOS setting",
     "Disable NetBIOS over TCP/IP" radio button is checked.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message