httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 33011] New: - loading mod_logio.so on win2k resulting apache crash
Date Sat, 08 Jan 2005 14:53:02 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33011>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33011

           Summary: loading mod_logio.so on win2k resulting apache crash
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.1-HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 2000
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: mod_logio
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: sambukkaa@hotmail.com


I have installed the Apache server 2.0.52 on Win2k Advanced server with all 
updates. (surly without installing the MS server)
All works wonderful and fast (Perl,PHP,Sessions) but whenever I load the 
mod_logio.so into the server by adding this line into the .conf file like this:

LoadModule log_io_module modules/mod_logio.so

and reboot. The server prompts a system error system saying that Apache server 
service can't start.
If you ask if the file mod_logio.so exists? Yes it does.
Apache simply crashed and doesn't start.
I have removed the mod_logio.so from the .conf file and everything runs 
perfectly.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message