httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 32730] - Error 500 on Non-UTF-8 Encoded PATH_INFO on Windows
Date Thu, 06 Jan 2005 12:21:34 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32730>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32730





------- Additional Comments From flea@algonet.se  2005-01-06 13:21 -------
Hi,
I'm not using Twiki and I've run into the same problems:

When using PHP's URL encoding function to access files with international
characters a 404 file not found is returned. When first UTF-8 encoding the url
and then URL encoding it - it works fine. Note the encoding differences in the
URL: R%EAve and R%C3%AAve.

Examples from log file:

xxx.xxx.xxx.xxx - - [01/Jan/2005:18:23:03 +0100] "GET
/Idir/Deux%20Rives%2C%20un%20R%EAve/01%20-%20Pourquoi%20cette%20pluie%20%20.mp3
HTTP/1.0" 404 260 "-" "WinampMPEG/2.9" "-"

xxx.xxx.xxx.xxx - - [01/Jan/2005:21:12:16 +0100] "GET
/Idir/Deux%20Rives%2C%20un%20R%C3%AAve/01%20-%20Pourquoi%20cette%20pluie%20%20.mp3
HTTP/1.0" 200 8164000 "-" "WinampMPEG/5.0" "-" 

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message