httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 24331] - SSLPassPhraseDialog exec: always default port in argv
Date Tue, 07 Dec 2004 01:38:36 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24331>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24331





------- Additional Comments From warp-9.9@usa.net  2004-12-07 02:38 -------
(In reply to comment #8)
> Your perseverance in following this up is appreciated, Leif!

Thanks!  Just trying to make sure it's fixed, and if so, one less bug!

Either way it's good news if it's fixed.  

> I can't reproduce the problem with the trunk

2.0 or 2.1?  The code in both was exactly the same in the affected part when I
last looked at both 2.0-HEAD amd 2.1-HEAD.  Unless I am looking in the wrong
places, which is possible.  However, I am positive that the bug did exist in
2.0.48-49, and the code in this section hadn't changed.  Maybe a fix was made
elsewhere.

2.0-HEAD:
http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/httpd-2.0/modules/ssl/ssl_util.c?view=markup

2.1-HEAD:
http://svn.apache.org/repos/asf/httpd/httpd/trunk/modules/ssl/ssl_util.c
 
> and it looks like s->port *should* be getting set up correctly
> already in vhost.c's ap_parse_vhost_addrs:
> 
>     if (s->addrs) {
>         if (s->addrs->host_port) {
>             /* override the default port which is inherited from main_server */
>             s->port = s->addrs->host_port;
>         }
>     }

That looks familiar.  Maybe the vhost.c was not setting the s->addrs->host_port
before, and this was a duplicate of that bug?  Where the bug report for that, I
wonder?  I'll definitely check it again.

> I'm not sure whether there's something different in your config which triggers
> this, maybe something has changed between 2.0.x and the trunk, or maybe I'm just
> missing something.

This bug may be the symptom of larger problem.  Or maybe some bug exists in
between server/vhost.c:ap_parse_vhost_addrs and
modules/ssl/ssl_util.c:ssl_util_vhostid .

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message