httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 32529] - ProxyPass segmentation fault on SMP x86_64
Date Mon, 06 Dec 2004 02:17:20 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32529>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32529





------- Additional Comments From mitch@comwestcr.com  2004-12-06 03:17 -------
(In reply to comment #6)
> Could you try changing the first line of ssl_callback_SSLVerify as follows,
instead:
> 
> -    SSL *ssl            = (SSL *)X509_STORE_CTX_get_app_data(ctx);
> +    SSL *ssl = X509_STORE_CTX_get_ex_data(ctx,
> +                                         SSL_get_ex_data_X509_STORE_CTX_idx());

This is what I was thinking should be the fix should be, which is what I was
driving at in my first post:

>> The bug is that a callback function has no way of retrieving
>> the value returned by SSL_get_ex_data_X509_STORE_CTX_idx(),
>> in apache's case it uses 0 via the X509_STORE_CTX_get_app_data() macro.

Although I was thinking that SSL_get_ex_data_X509_STORE_CTX_idx() wasn't
exported from the library and therefore was not callable so I got started down
other paths.

Although I can't see where else X509_STORE_CTX_get_ex_new_index() is being
called from, but maybe I'm not seeing the big picture.

I'm attempting to rebuild the apache RPM now...


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message