httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31628] New: - Invalid log values for: time taken to serve the request.
Date Mon, 11 Oct 2004 01:15:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31628>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31628

Invalid log values for: time taken to serve the request.

           Summary: Invalid log values for: time taken to serve the request.
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.51
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: mod_log_config
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: josestefan@hotmail.com


Issue with:
%...D = The time taken to serve the request, in microseconds.
%...T = The time taken to serve the request, in seconds.

These log format strings should return values with a releation of x1000 from 
each other. But it seems %...D returns invalid information. While %...T seemed 
accurate.

In my testing, where T had values of 0 seconds and 1 second, D had values 
ranging from 11000ms to values even above 200000ms. This would translate to 11 
seconds and 200 seconds. These values don't represent the actual response 
times of the server. I was unable to see any pattern in the results, and they 
seem mostly random.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message