httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31599] New: - Second virtual host reports invalid port number (2.0.52)
Date Fri, 08 Oct 2004 10:20:08 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31599>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31599

Second virtual host reports invalid port number (2.0.52)

           Summary: Second virtual host reports invalid port number (2.0.52)
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.51
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Runtime Config
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: cww@denterprises.org


First off, greetings.  And thanks for rocking the house with Apache 2.  This 
bug report is for Apache 2.0.52, but that wasn't an option in the Bugzilla 
thinger, so I put 2.0.51, instead.

This bug concerns my first installation of Apache 2, which took place about 
two hours ago.

In the configuration file, I removed all the default server options.  That is, 
I took out all the ServerAdmin, DocumentRoot, ServerName, <Directory>, etc. 
directives that may have had anything to say about where the server looks when 
it receives a request for a page.

I did leave the Listen directive, but I changed it to Listen 5999, since I'm 
still using Apache 1.3 on port 80.  (This bug concerns this change.)

Then, I added two virtual hosts at the bottom of the file.  The first host is 
strontium.denterprises.org, and the second is hydrogen.denterprises.org.

When I go to strontium:5999 and force an error, it shows:
Apache/2.0.52 (Unix) Server at strontium.denterprises.org Port 5999
... which is correct.

When I go to hydrogen:5999 and force an error, it shows:
Apache/2.0.52 (Unix) Server at hydrogen.denterprises.org Port 80
... which is incorrect.

The hydrogen:5999 should not show that it's running on port 80.

If you want me to duplicate this in some other fashion, please let me know.  I 
don't think I'll be going live with 2.0.52 for another several days.

Colin

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message