httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31466] - corrupted cgi requests with special chars, Apache on Windows vers. MS Internet Explorer
Date Wed, 29 Sep 2004 15:13:49 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31466>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31466

corrupted cgi requests with special chars, Apache on Windows vers. MS Internet Explorer

chip@force-elite.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID



------- Additional Comments From chip@force-elite.com  2004-09-29 15:13 -------
Please check the Encoding that Apache is sending the in the HTTP headers.

I bet the Linux servers are likely using CP1250 or some other encoding that is
correct, while the Windows machine is not doing this.

Please loook at the documentation for mod_mime:
http://httpd.apache.org/docs-2.0/mod/mod_mime.html#addcharset

Also See mod_charset_lite:
http://httpd.apache.org/docs-2.0/mod/mod_mime.html#addcharset

This is a configuration issue, not a bug.

Thanks for using Apache.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message