httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31107] - 0x00 0x1a causes stream corruption with PUT
Date Wed, 08 Sep 2004 14:49:05 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31107>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31107

0x00 0x1a causes stream corruption with PUT

apache.org@plaza1.net changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID



------- Additional Comments From apache.org@plaza1.net  2004-09-08 14:49 -------
------- Additional Comments From André Malo 2004-09-07 20:43 -------

This looks more like a problem with the CGI program. Did you turn on the binary
mode for stdin?

Thank you Mr. Malo.  You have solved a problem that has been preplexing me for
some time.  In case others have the same problem, I'll post the c code here on
how to set binary mode for stdin.  This works for the MinGW compiler.  It is
pobably a bit different for Microsoft's compiler.

#include <io.h>
#include <fcntl.h>
.....
setmode(fileno(stdin),O_BINARY);

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message