httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31022] New: - Windows XP service pack 2 not playing nice with apache 2.0.49
Date Thu, 02 Sep 2004 19:21:54 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31022>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31022

Windows XP service pack 2 not playing nice with apache 2.0.49

           Summary: Windows XP service pack 2 not playing nice with apache
                    2.0.49
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.49
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: jim.shain@hitchcock.org


This may be the same as bug report 30769 but I am not sure.  I have Windows XP 
home edition with apache 2.0.49.  It has been very stable since I installed it 
a month or so ago.  When I installed the update called service pack 2, apache 
stopped working.  There was nothing in the log.  An interesting fact is that it 
worked when I connected to it from that same machine (http://localhost).

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message