httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 29707] New: - make failes in case of rebuilding on another directory ( after configuring ofcource)
Date Mon, 21 Jun 2004 08:48:51 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=29707>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=29707

make failes in case of rebuilding on another directory ( after configuring ofcource)

           Summary: make failes in case of rebuilding on another directory (
                    after configuring ofcource)
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.49
          Platform: PC
        OS/Version: FreeBSD
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Build
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: inomata@itsco.jp


In spite of the command 'configure', the three files ,"srclib/apr-
util/exports.c" "server/export_files" and "server/exports", remain previous 
file paths for included headers.

So that, nawk couldn't find specific headers then occurs an error as...

nawk -f /usr/src/myprg/httpd-2.0.49/build/make_var_export.awk `cat 
export_files`
 > export_vars.h
nawk: can't open file /usr/src/installed/httpd-2.0.49/include/ap_compat.h
 source line number 75
make[2]: *** [export_vars.h] Error 2
make[2]: Leaving directory `/usr/src/myprg/httpd-2.0.49/server'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/myprg/httpd-2.0.49/server'
make: *** [all-recursive] Error 1

Simply to resolve this error, I removed those three ".c" files before 
configuring.


This error occured when executing configure by below file.
--do_configure.sh----------------
#!/bin/sh

installdir=/usr/local/apache2

./configure --prefix=$installdir \
        --enable-module-shared=ALL \
        --enable-ssl \
        --enable-dav \
        --enable-so \
        --with-ssl=/usr/local/openssl  \
        --with-apr2=/usr/local/apr \
        --with-z=/usr/lib \
        --enable-suexec \
                --with-suexec-bin=$installdir/bin/suexec \
                --with-suexec-caller=httpd \
                --with-suexec-userdir=htdocs
---------------------------------
The first time it successes building, but the second time failed.

$./do_configure
$make # success
$su
$make install
$exit
$make clean
$mv httpd-2.0.49 /anyotherplace/backup # move to a backup directory

$cd /anyotherplace/backup
$./do_configure
$make # exit with error.


Thanks.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message