httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 18661] - auth_ldap authenticate: user xxxx authentication failed
Date Thu, 20 May 2004 19:14:05 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18661>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18661

auth_ldap authenticate: user xxxx authentication failed

minfrin@sharp.fm changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |ASSIGNED



------- Additional Comments From minfrin@sharp.fm  2004-05-20 19:14 -------
Had the same problem with v2.0.49. It seems to be caused by long periods of
inactivity - the connections to the LDAP server time out, and are never reconnected.

Have just tested the latest auth_ldap module for CVS HEAD, and the problem seems
to have gone away. Please could you test and confirm if it works for you?

The easiest way to test this is to drop in the *ldap*.c files from CVS head (or
latest snapshot) into the modules/experimental directory, and try it out with
v2.0.49.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message