httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28582] New: - Runaway processes after ssl proxy use
Date Sun, 25 Apr 2004 20:10:36 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28582>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28582

Runaway processes after ssl proxy use

           Summary: Runaway processes after ssl proxy use
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.1-HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: bruno@wolff.to


I am using apache as a forward proxy at home and when I use ssl
connections the httpd process(es) used go cpu bound. I refreshed
from the development CVS today and the problem is still happening.
I have a redhat 2.2.16-4 kernel. I am not using an ssl session
cache. This didn't use to happen. Several (maybe 6) months ago
I noticed problems but wasn't sure if it was a configuration problem.
The proxied ssl connections work (at least until all available server
processes are locked up). I am using the prefork mpm.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message