httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28395] New: - Not passing variables in PHP scripts
Date Wed, 14 Apr 2004 21:52:10 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28395>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28395

Not passing variables in PHP scripts

           Summary: Not passing variables in PHP scripts
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.29
          Platform: PC
               URL: http://www.quebyte.com
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: Other mods
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: afrench@quebyte.com


i;m not sure if you can help with this or weather it is actually a bug in 
Apache HTTPD but i;m running MOD_SSL for Apache 1.3.29, PHP 4.3.5 and Apache 
1.3.29 and about 1 in every 3 pages that i submit the data in the forms are 
lost.
This can be data either sent on the URL line (eg a GET) or data in a form (eg 
POST) and sometimes even cookies.
I had the problem with PHP 4.3.4 so I upgraded to 4.3.5 to see if that was the 
problem and that did not make a difference.
I was just wondering if this is something unique or whether there was anyone 
else who had reported this?

Many thanks
Adam French
Systems Manager
QueByte Solutions

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message