httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28332] New: - ScriptInterpreterSource Registry not working
Date Sat, 10 Apr 2004 17:08:29 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28332>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28332

ScriptInterpreterSource Registry not working

           Summary: ScriptInterpreterSource Registry not working
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.29
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Other
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: gschuster@icecold.de


Used Apache 1.3.27 with ActivePerl 5.6 for a long time, upgraded to Apache 
1.3.29 and ActivePerl 5.8.3
Now, ScriptInterpreterSource Registry isn't working any more, have to tell 
location of interpreter in all scripts to have them work.
OS is W2K SP4, all patches applied, running Apache 1.3.29 with Perl as CGI

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message