httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 23528] - httpd hangs for 300 sec with apr_bucket_read failed.
Date Wed, 31 Mar 2004 14:39:58 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23528>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23528

httpd hangs for 300 sec with apr_bucket_read failed.





------- Additional Comments From sorin.mocanu@intersol.ro  2004-03-31 14:39 -------

Regarding the 2003-10-10 question from Jeff Trawick, I attached to the process
using strace and it shows 

write(2, "Use of uninitialized value in co"..., 126

That would be a warning printed by a Perl script that has a lot of undefined
variables embeded in strings and runs with -w. (Use of uninitialized value in
concatenation (.) or string at xxx.pl line YYY) Development server, duh :)

After the 300 seconds I got from strace this:

--- SIGPIPE (Broken pipe) @ 0 (0) ---
write(2, "Use of uninitialized value in co"..., 126) = -1 EPIPE (Broken pipe)
--- SIGPIPE (Broken pipe) @ 0 (0) ---
--- SIGTERM (Terminated) @ 0 (0) ---

Regards
Sorin Mocanu

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message