httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 26775] New: - Vhosts unavailable in mod_status
Date Sun, 08 Feb 2004 18:02:09 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26775>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26775

Vhosts unavailable in mod_status

           Summary: Vhosts unavailable in mod_status
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.29
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Other mods
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: mc@webheberg.com


Hello,

When I go to the server-status page (with extendedstatus ON), it works fine, 
but all the Vhosts fields are marked as "unavailable". 

When I was using Apache on stand alone servers, it was working fine. Now I have 
a director and a few real servers that are doing NAT with LVS. I dont know if 
it could be the reason. What do you think about that ?

Thanks for your help !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message