httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 26525] New: - While Application is running when we request some page all of a sudden it displays a blank Page when refresh it is displaying the full page
Date Thu, 29 Jan 2004 16:39:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26525>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26525

While Application is running when we request some page all of a sudden it displays a blank
Page when refresh it is displaying the full page

           Summary: While Application is running when we request some page
                    all of a sudden it displays a blank Page when refresh it
                    is displaying the full page
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.42
          Platform: PC
        OS/Version: AIX
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: vkandika@in.ibm.com


Hi,

I am facing a critical error,My application is about to move to Production it 
is running on AIX 5.1 recently we upgraded the IHS 1.3.12.6 to IHS 2.0.42.2 
After this Upgrade we are getting a strange error.When we request a page some 
times it is displaying some times it is showing a blang page error code 400 
page can not be displayed.That time when we refresh the page then it executes 
and displays the correct page.Please help me in this.Thanks in Advance.

Vijay

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message