httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 24403] New: - IPv6 Enabled Apache2.0.48 keeps consuming 100% CPU load
Date Tue, 04 Nov 2003 18:19:44 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24403>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24403

IPv6 Enabled Apache2.0.48 keeps consuming 100% CPU load

           Summary: IPv6 Enabled Apache2.0.48 keeps consuming 100% CPU load
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: Robin.Harmsen@planet.nl


When I enable IPv6 in Apache 2.0.48 by building it with Visual Studio .NET 2003
it keeps consuming 100% CPU, and I can't get a page loaded from it.

I only changed the apr.hw to enable IPv6 (#define APR_HAVE_IPV6 0 --> #define 
APR_HAVE_IPV6 1)

I tested it on Windows XP and Windows 2003, both give the same problem.

I know there are some fixes to make Apache 2.0.47 work . so I tried those 
fixes in Apache 2.0.48, and it seems to fix this bug. (these fixes are some 
changes in the source)

Maby it is a very good idea to include those fixes somehow into the original 
Apache source tree.

I got those fixes from http://win6.jp, I can supply the DIFF from the original 
2.0.47 Fixes if you like.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message