httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 24028] New: - Unable to start Apache as service under WIndowsXP
Date Thu, 23 Oct 2003 06:16:51 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24028>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24028

Unable to start Apache as service under WIndowsXP

           Summary: Unable to start Apache as service under WIndowsXP
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.47
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Build
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: nekhoroshkov@mail.ru


After installation Apache 2.0.47 (Jul 8 2003 22:02:11) as service i am try run 
Apache - "apache.exe -k start". Apache not running and do not tell me about any 
errors. If i try run apache from Control Panel->Administration->Services 
WindowsXP tell me "Error: 3 System can't found specified path".
If i am try run apache without "-k start" command then Apache starting success.

P.S Sorry for my broken English (I am russian)
P.S.S I am using WindowsXP SP1 Russian Edition

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message