httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 22483] New: - cgid dies frequently
Date Sat, 16 Aug 2003 12:40:40 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22483>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22483

cgid dies frequently

           Summary: cgid dies frequently
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.47
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Other Modules
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: akopps@ocf.berkeley.edu


I have upgraded one site to Apache 2.0.47 a week ago. Since then, the cgi script
execution stopped for some reason a couple of times and the users were greeted
with a 503 error. Restarting httpd fixed this problem. The error log contained
entries like this:

(3)No such process: cgid daemon is gone; is Apache terminating?:
/services/http/cgi-bin/user-errors.cgi, referer: 
followed by some URL.

This is a busy multi-user site with lots of cgi scripts often executing
simultaneously, so coming up with a way to reproduce this problem would be hard
if not impossible. We're using Apache 2.0.47 on Solaris 8 with cgiwrap.


-akop

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message