httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 22138] New: - Webdav is not preccessing special chars right.
Date Tue, 05 Aug 2003 14:08:37 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22138>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22138

Webdav is not preccessing special chars right.

           Summary: Webdav is not preccessing special chars right.
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.47
          Platform: PC
               URL: http://www.rpgzine.org:8080
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: mod_dav
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: urso@floripa.com.br


The autoindex module produces for &ccedil; %c3%a7 and the webdav
%E7 when navigating to a directory. I am not experienced with charset 
conversion but seems to me that autoindex is using UTF and dav ISOLATIN on the 
same server. This should not match?

I tryed to change the default charset in my http.conf but this does not have 
impact on any of this encodings.

By the way, when I use %E7 I have a not found, but apache says the name of the 
directory right. 

I do not know if this is a webdav/encoding issue or it is a winnt issue.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message