httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 22057] New: - I cannot start httpd with mod_ssl in DSO
Date Fri, 01 Aug 2003 15:11:37 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22057>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=22057

I cannot start httpd with mod_ssl in DSO

           Summary: I cannot start httpd with mod_ssl in DSO
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.47
          Platform: PC
               URL: http://www.rodez.tv
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: mod_ssl
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: hostmaster@abcmultimedia.fr


If i compile httpd with openssl 0.9.7b and this options :
./configure --prefix=/usr/local/apache2 --with-ssl=/usr/local/openssl --with-
perl=/usr/bin/perl --enable-so --mandir=/usr/local/man  --enable-cgi=shared --
enable-rewrite=shared --enable-info=shared --enable-ssl --enable-
usertrack=shared --enable-mime-magic=shared --enable-disk-cache=shared --
enable-cache=shared --enable-file-cache=shared --enable-autoindex=shared --
enable-vhost-alias=shared --enable-userdir=shared --enable-unique-id=shared --
enable-status=shared --enable-spelling=shared --enable-setenvif=shared --
enable-mime=shared --enable-mem-cache=shared --enable-log-config=shared --
enable-asis=shared --enable-actions=shared --enable-dir=shared --enable-
alias=shared --enable-imap=shared --enable-negociation=shared --enable-
env=shared --with-mpm=prefork --enable-include=shared --enable-headers=shared -
-enable-auth=shared --enable-access=shared       

when the mod_ssl is in DSO when i start the daemon i receive :
Cannot load /usr/local/apache2/modules/mod_ssl.so into 
server: /usr/local/apache2/modules/mod_ssl.so: undefined symbol: X509_free

In static compilation i have no problem with ssl.

Any Idea ?

Regards

Loic Fraison
ABC Multimedi@

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message