httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8867] - expors.c generation fails when using a symlink to the source
Date Fri, 23 May 2003 11:18:45 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8867>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8867

expors.c generation fails when using a symlink to the source





------- Additional Comments From zosh@ife.ee.ethz.ch  2003-05-23 11:18 -------
On my box the problem is the same. Here my system:
SunOS ife.ee.ethz.ch 5.9 Generic_112233-04 sun4u sparc
gcc 3.2.2 and Forte cc 7.0

I wrote a little perl script that converts the defect exports.c. After applying
this script httpd compiled fine:

#!/usr/bin/perl -w
use strict;
$|++;
# httpd 2.0.45/server/exports.c
my %hash;       # Zeile -> Nummer
print "/* $0: ", scalar(localtime), " */\n";

while(<STDIN>)
{
 if (/^const/)
 {
  chomp;
  if (defined $hash{$_})
  {
   print "/* $hash{$_}: $_ */\n";
  }
  else
  {
   $hash{$_} = $.;
   print "$_\n";
  }
 }
 else
 {
  print;
 }
}

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message