httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 19677] New: - restarted Apache processes on Windows lost to parent?
Date Mon, 05 May 2003 17:01:40 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19677>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19677

restarted Apache processes on Windows lost to parent?

           Summary: restarted Apache processes on Windows lost to parent?
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.45
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: mpm_winnt
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: MMADKI@Doorways.org


I've been hacking on a loadable module in C and periodically I do something bad 
and it segfaults, taking the Apache worker process with it.  The process is 
then restarted.  But when I kill the main process via ctrl-C (I'm running it 
from the command line in a DOS box during testing) the new worker process 
doesn't stop.  I must use the task manager to find and kill the new process.  
It seems lost to the parent.

Easily recreatable by referencing a bad or null pointer in a C module.

A minor annoyance to me and shouldn't ever happen in a production environment.  
Still, somewhat disconcerting the first time it happened, fixing it would 
probably help other module programmers who work on windows and occasionally 
make mistakes.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message