httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 19188] New: - ProxyPass'ing to HTTPS server via proxy does not work
Date Mon, 21 Apr 2003 07:56:49 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19188>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19188

ProxyPass'ing to HTTPS server via proxy does not work

           Summary: ProxyPass'ing to HTTPS server via proxy does not work
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.45
          Platform: Sun
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: Haruyuki.Kawabe@unisys.co.jp


when specifying the following directives in a Virtual Host context:
    SSLProxyEngine on
    ProxyRemote http://other.proxy.server:8080
    ProxyPass / https://target.server/

Then the first line of the connected stream to other.proxy.server
should be like that "CONNECT target.server:443 HTTP/1.0" and followed
by SSL encrypted binary stream, but my apache send SSL encrypted binary
stream without the CONNECT first line, and the contents of the binary
stream is "GET https://target.server/ HTTP/1.0" (like HTTP proxy protocol.)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message