httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 16637] - ISAPI: HTTP 200 OK error response is still returned
Date Wed, 26 Feb 2003 18:54:45 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16637>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16637

ISAPI: HTTP 200 OK error response is still returned





------- Additional Comments From wrowe@apache.org  2003-02-26 18:54 -------

  Actually, there was a small logic error related to the way that some
  calls were processed in send_response_header.  We believe the new code
  is cleaner, but it may or may not resolve your issue altogether.

  If you are building Apache yourself, please replace your mod_isapi.c module
  with the current CVS available from;

http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/*checkout*/httpd-2.0/modules/arch/win32/mod_isapi.c?rev=1.88.2.2

  And let us know if the error remains.  I suspect it does.

  One thing you mention is that we call from ServerSupportFunction() ... in
  fact we have several potential calls from that code - please identify which
  call to ServerSupportFunction is't working.

  I guess that sending any body, whatsoever should toggle cid->headers_set to
  1 so that everything else works.

  Let me make certain; are you trying to send a response 200 OK with *no*
  headers, *AND* no body?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message