httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 17115] - "Support Webring" dead link
Date Mon, 17 Feb 2003 13:23:38 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17115>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17115

"Support Webring" dead link





------- Additional Comments From hauser@acm.org  2003-02-17 13:23 -------
Sorry, I am not running an httpd on my LAN and the error is produced by a very
recent Mozilla browser (build 2003021208). I see that the below code of apache's
site validates as good xhtml1 by w3c and I also see that it does work if you use
MSIE, but I guess one of webring's multiple redirects/cookie setting
attempts/annoying pop-up ads etc. is not compliant...

Or do you think it is a problem of the latest Mozilla and I should post a bug there?

<a
href="http://nav.webring.org/navcgi?ring=apachesupport;list">Support<br>Webring</a></li>

P.S.: I guess, an open source site should not send me to a site that only works
with a commercial browser...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message