httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 16699] - Page cannot be found / Network error when navigating to a page
Date Mon, 03 Feb 2003 14:49:05 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16699>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16699

Page cannot be found / Network error when navigating to a page





------- Additional Comments From stephan.hochberger@roccas.de  2003-02-03 14:49 -------
I encountered a similar problem.
Most time the server performs fine, but occasionally responses are extremely 
slow (up to 20 seconds) or return never (either local requests, via lan or 
leased line).
Checking logs there are allways "winnt_accept: Asynchronous AcceptEx failed." 
(OS-Error 64, ERROR_NETNAME_DELETED) errors arround when this occurs.

This happens preferably during times of "high" load (average 10req/sec, peak 40 
sec/sec). Anyway Apache-requests and system-load are far below critical values 
or maximum settings.

Running a test-script (1 request every minute) for some days we receive the 
error during daytime about 2 times per hour. With regular load near zero we 
still receive the error, but only about one time in 5 hours.
Network trace shows correct initialization and the HTTP-Get with ACK from the 
server. The response returns never or very late.
The winnt_accept is logged with the Timestamp of the response, and in most 
cases there are other identical messages arround within a few sconds.

OS is Win2k Server SP2

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message