httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 15606] New: - "<IMG SRC=" tag sometimes lost in data sent from Apache/PHP to browser
Date Sun, 22 Dec 2002 10:57:19 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15606>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15606

"<IMG SRC=" tag sometimes lost in data sent from Apache/PHP to browser

           Summary: "<IMG SRC=" tag sometimes lost in data sent from
                    Apache/PHP to browser
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.43
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: mod_cache
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: jaframe@net-yan.com


Platform /OS : PC / Windows 95, 98 and XP
Apache : 2.0.42 and 2.043
PHP : 4.2.3 and 4.3.0RC3

I use PHP scripts to write png image files to disk and then generate the HTML 
image tags to display them on a web page. The image filenames are fixed. This 
worked well with versions of Apache prior to 2.0.42, however, since trying 
2.0.42 and 2.0.43 I sometimes get the contents of the image file displayed in 
the browser. Typically the first time the browser accesses the web page the 
images are ok if I then refresh the images are streamed back without the img 
tag in the HTML. It appears if I wait a while, eg after 1 minute, and then 
refresh the image(s) display correctly.

The relevant part of the HTML streamed to the browser is as follows :

1) IMG tag lost (1st image displays ok, 2nd is garbled) :

<BR><P class="Data" align = "center"><b>HKO Graph From 1999-01-20 To 2002-12-
22</b>
<BR><BR><IMG SRC="./images/hko_tandp_chart.png" ALT="[HKO Temp and Pressure

Chart]">
<BR><BR>PNG

   
I    
HDR     n   ;ӄ3  8IDATxQ*agܻ޳@	vS ...........


2) IMG tags preserved (both images ok) :

<BR><P class="Data" align = "center"><b>HKO Graph From 1999-01-20 To 2002-12-
22</b>
<BR><BR><IMG SRC="./images/hko_tandp_chart.png" ALT="[HKO Temp and Pressure

Chart]">
<BR><BR><IMG SRC="./images/hko_rain_chart.png" ALT="[HKO Daily Rainfall 
Chart]"></P><BR>    </TD></TR>

I've tried the same scripts with the default Apache 2.0.40 / PHP setup under 
RedHat Linux 8.0 and they consistently work well.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message