httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 14498] - DB4 is not correctly detected
Date Tue, 19 Nov 2002 23:28:59 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14498>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14498

DB4 is not correctly detected

trawick@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
          Component|Build                       |APR-util
            Product|Apache httpd-2.0            |APR
         Resolution|                            |FIXED
            Version|2.0.43                      |HEAD



------- Additional Comments From trawick@apache.org  2002-11-19 23:28 -------
I just realized that this was fixed in apr-util a while back, but after the
Apache 2.0.43 (if only I had checked before installing db 4.1 :) ).

This patch would seem to be sufficient to get apr-util to work with db 4.1:

http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/apr-util/dbm/apr_dbm_berkeleydb.c.diff?r1=1.18&r2=1.19&diff_format=h

Thanks for using Apache!

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message