httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 14256] New: - LoadModule order is not correct in generated httpd.conf
Date Tue, 05 Nov 2002 13:35:46 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14256>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14256

LoadModule order is not correct in generated httpd.conf

           Summary: LoadModule order is not correct in generated httpd.conf
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.43
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Other Modules
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: g.m.vandendobbelsteen@ct.utwente.nl


When auth-ldap (experimental) is enabled as a module (shared), and mod_ldap is  
enabled, the generated httpd.conf has the LoadModule statements in the wrong  
order. First the auth-ldap module is loaded which crashes in the load process  
because mod_ldap is not loaded. Exchanging the LoadModule lines resolves the 
issue. 
 
When backtracking this, I found out that the configure script processes 
auth-ldap first, and then processes the mod_ldap.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message