httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 12187] New: - Standard config with perchild; Apache is blocked
Date Fri, 30 Aug 2002 09:34:28 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12187>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12187

Standard config with perchild; Apache is blocked

           Summary: Standard config with perchild; Apache is blocked
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.40
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: perchild
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: concept@conceptonline.hu


Installed 2.0.40 using perchild on a RedHat 7.1. The config was:

./configure --prefix=/usr/local/apache2 --enable-charset-lite --enable-cache
--enable-mem-cache --enable-mime-magic 
--enable-expires --enable-headers --enable-usertrack --enable-unique-id
--enable-proxy --enable-proxy-http --enable-ssl 
--enable-http --enable-cgi --enable-vhost-alias --enable-rewrite --enable-so
--with-mpm=perchild

After starting, I got httpd not responding. In error_log I got:
[emerg] (13)Permission denied: apr_proc_mutex_unlock failed. 

After this I tried
AcceptMutex fcntl 
in <IfModule perchild.c>

Now there is no "permission denied", but apache is not answering. (After
telneting to port 80 and issuing a GET, there is just now answer, apache just
waits forewer.)

apachectl -V shows
Server version: Apache/2.0.40
Server built:   Aug 29 2002 23:23:57
Server's Module Magic Number: 20020628:0
Architecture:   32-bit
Server compiled with....
 -D APACHE_MPM_DIR="server/mpm/experimental/perchild"
 -D APR_HAS_SENDFILE
 -D APR_HAS_MMAP
 -D APR_HAVE_IPV6
 -D APR_USE_SYSVSEM_SERIALIZE
 -D APR_USE_PTHREAD_SERIALIZE
 -D SINGLE_LISTEN_UNSERIALIZED_ACCEPT
 -D APR_HAS_OTHER_CHILD
 -D AP_HAVE_RELIABLE_PIPED_LOGS
 -D HTTPD_ROOT="/usr/local/apache2"
 -D SUEXEC_BIN="/usr/local/apache2/bin/suexec"
 -D DEFAULT_PIDLOG="logs/httpd.pid"
 -D DEFAULT_LOCKFILE="logs/accept.lock"
 -D DEFAULT_ERRORLOG="logs/error_log"
 -D AP_TYPES_CONFIG_FILE="conf/mime.types"
 -D SERVER_CONFIG_FILE="conf/httpd.conf"


access_log is empty, error_log shows 
[Fri Aug 30 11:11:56 2002] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Fri Aug 30 11:12:03 2002] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint:
SSLSessionCache]
[Fri Aug 30 11:12:04 2002] [notice] Apache/2.0.40 (Unix) mod_ssl/2.0.40
OpenSSL/0.9.6g configured -- resuming normal operations

There are quite a few httpd-s running when I issue a "top", but none of them is
answering...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message