httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 11806] New: - Services Install (Win32)
Date Sun, 18 Aug 2002 20:23:50 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=11806>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=11806

Services Install (Win32)

           Summary: Services Install (Win32)
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.40
          Platform: PC
               URL: http://www.bestcrack.net
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: randall@johnsoncpu.com


This is not so much a bug but a compatibility issue.

Apache will not install while CommuniGate pro email server is running. During 
the recent update to 2.0.40, I discovered that the Apache services on Win32 
will not install as long as CommuniGate is running on the same server. The 
install completes but the Apache server refuses to start with no error in event 
logs or /log/error. The Apache service does not appear in the MMC "Services" 
snap in or in the Task Manager as running. If CommuniGate pro is stopped before 
attemting to install Apache the services are installed & started correctly. 
ComminiGate will also need to be stopped before Apache server is 
restarted/started. This may or may not be version specific as CommuniGate has 
only recently been installed on the server.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message