httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10890] New: - if "et" locale is used, configure fails
Date Wed, 17 Jul 2002 11:36:03 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10890>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10890

if "et" locale is used, configure fails

           Summary: if "et" locale is used, configure fails
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.26
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: Build
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: kalle@ok.ee


in "et" locale [a-z] is not what it seems, apache configure uses in sed this 
exact scope in critical points. which means, that --prefix=/home/www turns 
(instead of /home/www) to --prefix/home/www in script, same goes to --with-
layout=Apache, which becomes --with-layoutApache

it annoys, and took me more than an hour to find the problem at first place, 
then change my locale, and then everything worked as magick.

regs,
cal6

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message