httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10673] New: - Apache 2.0.39 unable to start : error with sapi_apache2.c (PHP ?)
Date Thu, 11 Jul 2002 05:06:15 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10673>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10673

Apache 2.0.39 unable to start : error with sapi_apache2.c (PHP ?)

           Summary: Apache 2.0.39 unable to start : error with
                    sapi_apache2.c (PHP ?)
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.39
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: hubweb@hotmail.com


I installed Apache 2.0.39 under Windows 2000. Before, I had 2.0.36 working 
perfectly with PHP 4.2.1. When I installed 2.0.39, it can't load. I get this 
error :
"apache: module "c:\php4build\snap\sapi\apache2filter\sapi_apache2.c" is not 
compatible with this version of Apache. Please contact the vendor for the 
correction version."
I copied my old configuration files, didn't help... still the same thing. But 
the directory c:\php4build\... has never existed.

I really don't understand the bug...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message