httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10529] New: - http locks up in lwp_cond_wait at startup
Date Sun, 07 Jul 2002 07:59:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10529>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10529

http locks up in lwp_cond_wait at startup

           Summary: http locks up in lwp_cond_wait at startup
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.39
          Platform: Sun
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Core
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: mailings@happie.com


Configuration:
Solaris 8 64-bit kernel, GCC 3.1 32-bit

% uname -a
SunOS talishman 5.8 Generic sun4u sparc SUNW,Ultra-30
% gcc -v
Reading specs from /usr/local/lib/gcc-lib/sparc-sun-solaris2.8/3.1/specs
Configured with: ./configure
Thread model: posix
gcc version 3.1
% sudo ./httpd -V
Server version: Apache/2.0.39
Server built:   Jul  7 2002 03:04:37
Server's Module Magic Number: 20020612:1
Architecture:   32-bit
Server compiled with....
 -D APACHE_MPM_DIR="server/mpm/prefork"
 -D APR_HAS_MMAP
 -D APR_HAVE_IPV6
 -D APR_USE_PROC_PTHREAD_SERIALIZE
 -D APR_USE_PTHREAD_SERIALIZE
 -D SINGLE_LISTEN_UNSERIALIZED_ACCEPT
 -D APR_HAS_OTHER_CHILD
 -D AP_HAVE_RELIABLE_PIPED_LOGS
 -D HTTPD_ROOT="/usr/local/apache2"
 -D SUEXEC_BIN="/usr/local/apache2/bin/suexec"
 -D DEFAULT_PIDLOG="logs/httpd.pid"
 -D DEFAULT_SCOREBOARD="logs/apache_runtime_status"
 -D DEFAULT_LOCKFILE="logs/accept.lock"
 -D DEFAULT_ERRORLOG="logs/error_log"
 -D AP_TYPES_CONFIG_FILE="conf/mime.types"
 -D SERVER_CONFIG_FILE="conf/httpd.conf"

Compile options: "CC=gcc ./configure".

When I start Apache2 from either httpd or apachectl, it reads the 
configuration file, binds to port 80, then locks up.  Connections are accepted 
on port 80, but nothing is sent back.  All files are on local disk (not an NFS 
issue as suggested by the FAQ).  Other pthread programs appear to run fine on 
the machine, including LWP-bound ones.  Nothing is written to the error logs 
and -X mode doesn't display anything.

Truss output:
...
setsockopt(3, 65535, 4, 0xFFBEF0EC, 4, 1)       = 0
setsockopt(3, 65535, 8, 0xFFBEF0EC, 4, 1)       = 0
setsockopt(3, 6, 1, 0xFFBEF0E4, 4, 1)           = 0
bind(3, 0x0009252C, 32, 3)                      = 0
listen(3, 511, 1)                               = 0
pipe()                                          = 5 [6]
fcntl(5, F_GETFL, 0x00000000)                   = 2
fstat64(5, 0xFFBEF078)                          = 0
fstat64(5, 0xFFBEF078)                          = 0
fcntl(5, F_SETFL, 0x00000082)                   = 0
brk(0x001149F8)                                 = 0
brk(0x001169F8)                                 = 0
lwp_sema_wait(0x0008C820)       (sleeping...)
signotifywait()                 (sleeping...)
door_return(0x00000000, 0, 0x00000000, 0) (sleeping...)
lwp_cond_wait(0xFEFC55B0, 0xFEFC55C0, 0xFEF73C48) (sleeping...)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message