httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10462] New: - apxs problem
Date Thu, 04 Jul 2002 05:03:23 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10462>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10462

apxs problem

           Summary: apxs problem
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.39
          Platform: Sun
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Build
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: apache@jmh.thinkbank.com


Installed 2.0.39, then did this:

% apxs -g -n foobar
% cd foobar
% make
% make install

At the end, I see this:
See any operating system documentation about shared libraries for
more information, such as the ld(1) and ld.so(8) manual pages.
----------------------------------------------------------------------
mv: /usr/local/apache2/modules is a directory

Then it seems to try again, and gives the same problem.

-=-=-=-=-=

Seems like this simple test ought to work, right?

Nothing winds up in /usr/local/apache2/modules ...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message