httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10460] New: - Service Monitor reports wrong service state
Date Wed, 03 Jul 2002 23:51:14 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10460>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10460

Service Monitor reports wrong service state

           Summary: Service Monitor reports wrong service state
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.39
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: support
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: tapublic@rochester.rr.com


On Win2kPro with one administrator and two superuser accounts, the Apache Service Monitor
(tray) in the superuser accounts reports incorrectly that the Apache2 service is not running,
when in fact it is.  It does report the correct status in the administrator account, which
was used to install the Apache2 service.

In the superuser accounts, the 'Stop' button is grayed out, and the 'Start' button doesn't
do anything.  'net stop apache2' and 'net start apache2' work fine from the command line in
the superuser accounts, but have no effect on the Server Monitor status.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message