httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 9714] - Apache 2.0 service won't start on XP Pro SMP (race?)
Date Sun, 23 Jun 2002 20:37:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9714>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9714

Apache 2.0 service won't start on XP Pro SMP (race?)

wrowe@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|Apache/2.0.36 service cannot|Apache 2.0 service won't
                   |be startet on Windows XP Pro|start on XP Pro SMP (race?)
                   |SMP                         |



------- Additional Comments From wrowe@apache.org  2002-06-23 20:37 -------

  I have two suspicions.  The first is easier to walk than the other.

  1. there is a race in the service mpm code when creating the "SCM thread",
     a seperate thread that manages communications and args from the Service
     Control Manager.

  2. WinXP won't tolerate the SCM thread starting on a different CPU than the
     original invocation.  This is probably unlikely, but serious enough to
     consider processor affinity issues.

  I will look for the race, and give you an update.  Have you checked .39?
  [update the bug Version if you have.]

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message