httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10041] New: - Does not work two and more <!-- include virtual bla-bla--> directives of PHP scripts
Date Thu, 20 Jun 2002 07:11:29 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10041>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10041

Does not work two and more <!-- include virtual bla-bla--> directives of PHP scripts

           Summary: Does not work two and more <!-- include virtual bla-bla-
                    -> directives of PHP scripts
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.36
          Platform: PC
               URL: it was installed locally on my PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: messiah@hotbox.ru
                CC: messiah@hotbox.ru


When I try to include some scripts in html file, I find that when I include 
like this:

<!--#include virtual="test.html"-->
<!--#include virtual="test.html"-->

all includes OK. When like this:

<!--#include virtual="test2.cgi"-->
<!--#include virtual="test2.cgi"-->

all tracers and includes OK. When like this:

<!--#include virtual="test3.php"-->
<!--#include virtual="test3.php"-->

tracers only first include. I mean, how many different includes of php scripts 
you write in, only first will parse. When I include script with really wrong 
filename I see in apache logs error like: 

[Wed Jun 19 11:11:16 2002] [error] [client 127.0.0.3] unable to 
include "abo234ut.php" in parsed file C:/www/kw/htdocs/index.html

But when all filenames are valid and scripts working OK, includes only first 
include of PHP script.

I try two versions of PHP - php-4.2.1-Win32 and php-4.0.6-Win32 and both did 
such boo boo |-:

After all I uninstalled Apache2 and install back apache_1.3.20-win32 and all 
includes start works again OK. All of PHP, cgi, html includes parses OK and 
work good.

After all I asked my friend to test such bug and hi find that his Apache 2.0.36 
and PHP4 made such bug too. He ran whem under Win98.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message