httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8167] - --with-module does not build MODULE_DIRS correctly
Date Thu, 06 Jun 2002 10:54:20 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8167>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8167

--with-module does not build MODULE_DIRS correctly





------- Additional Comments From chrisd@pearsoncmg.com  2002-06-06 10:54 -------
The following two patches seem to enable buildconf to build a configure script
that contains my original suggestions.  First, to modules/config5.m4:

2d1
< extra_module_dir=""
41d39
<     extra_module_dir="$modtype"

Second, to configure.in:

304,325d303
< if test ! -z "$extra_module_dir"; then
<   extra_module_flag="0"
<   for i in $MODULE_DIRS; do
<     if test "x$i" = "x$extra_module_dir"; then
<       extra_module_flag="1"
<       break
<     fi
<   done
<   if test $extra_module_flag = "0"; then
<     echo "  adding \"$extra_module_dir\" to MODULE_DIRS"
<     MODULE_DIRS="$MODULE_DIRS $extra_module_dir"
<     extra_module_cleandirs=""
<     for i in $MODULE_CLEANDIRS; do
<       if test "x$i" != "x$extra_module_dir"; then
<         extra_module_cleandirs="$extra_module_cleandirs $i"
<       fi
<     done
<     echo "  removing \"$extra_module_dir\" from MODULE_CLEANDIRS"
<     MODULE_CLEANDIRS="$extra_module_cleandirs"
<   fi
< fi
< 

Sorry it look so long for me to get around to working with buildconf.  Hope this
helps.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message